Groene energie van Reggestroom

Reggestroom is een kleine energieleverancier die 100% groene electriciteit en gas levert aan particulieren en bedrijven. Een bijzonder bedrijf,  begonnen en geleid door bevlogen mensen die geloven in de noodzaak van een duurzame wereld.

Zo adviseerden ze ook  het project Oude Molen Nieuwe Energie. ReggeStroom gaat twee generatoren plaatsen in molen De Hoop, een historische korenmolen uit 1854 in hartje Hellendoorn. De molen zal straks gaan functioneren als een kleine energie-centrale. Het spreekt voor zich dat veel mensen het een prachtig project vinden en de succesvolle crowdfundig actie ondersteunden. In 2014 zal de molen naast meel ook groene stroom leveren.

In de interviews die wij met klanten van Reggestroom maakten, bleken de afnemers stuk voor stuk enthousiast over de tarieven, maar ook over de service en het advies van Reggestroom. Het is dan ook niet voor niets dat Reggestroom is genomineerd voor onderneming van het jaar.

Wij geloven net als de klanten van Reggestroom in duurzaam ondernemen. Het is een mooie ervaring om na de bouw van Eneco’s  bio-eniergiecentrale Bio Golden Raand te hebben gevolgd, ook voor deze lokale groene energieleverancier te werken.

http://www.regge-stroom.nl/

http://projecten.eneco.nl/eneco-bio-golden-raand/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s